Szolgáltatások

Gyengeáramú és optikai hálózatok létesítése

Cégünk foglalkozik villanyszereléssel és különböző egyéb gyengeáramú hálózatok tervezésével valamint kiépítésével. Ilyenek például a kamerás, tűzjelző, és egyéb biztonságtechnikai rendszerek. Ezen kívül infokommunikációs és optikai hálózatok tervezésével és teljes körű kivitelezésével is foglalkozunk.

Közvilágítás létesítése, korszerűsítése önkormányzatok és ipari fogyasztók részére

Nagy tapasztalattal rendelkezünk különböző közvilágítási, és egyéb világítási rendszerek kiépítésében és karbantartásában. Munkatársaink számos alkalommal bizonyították hozzáértésüket e rendszerek létesítése, felújítása és korszerűsítése terén, nem csak önkormányzatoknak, de összetett világítási rendszerrel rendelkező ipari ügyfeleinknek is.

Városfejlesztési rekonstrukciókhoz, útépítéshez, vasútépítéshez kapcsolódó kiváltások megvalósítása

Munkatársaink professzionálisan valósítják meg a városi rekonstrukciók és különböző közlekedési rendszerek útvonalainak építése során felmerülő villamos közmű kiváltásokat.

Ideiglenes és végleges energiaigények biztosítása, ügyintézése

Szívesen nyújtunk segítséget olyan lakossági vagy ipari ügyfeleinknek, akiknek ideiglenesen vagy véglegesen nagyobb villamos energia vételezésére van szükségük. Ez a szolgáltatás magába foglalja a teljes körű ügyintézést, illetve a szükséges hálózatrészek, szerelvények kiépítését is.

Erősáramú kábelhálózatok, transzformátor államosok, légvezetéki hálózatok tervezése, kivitelezése

Szolgáltatásaink széles köre kiterjed az erősáramú városi kábelhálózatok (általában 10 kV és 20 kV) kiépítésének teljes folyamatára, beleértve a tervezést, kivitelezést és mindennemű engedélyeztetési illetve adminisztrációs munkát. Nagy tapasztalattal rendelkezünk kis- és középfeszültségű ( 0,4 kV, 6 kV, 10 kV, 20 kV és 35 kV-os) szabadvezeték hálózatok tervezésében és teljes körű kivitelezésében is. Mindemellett cégünk foglalkozik különböző transzformátor állomások építésével, felújításával is, legyen szó bármilyen oszloptranszformátorról, vagy akár épített házas transzformátorról.

Mérőhelyek kiépítése, felújítása, fővezeték cseréje

Foglalkozunk különböző erősáramú szolgáltatók mérőhelyeinek kiépítésével is. Munkatársaink tapasztaltak a különböző mérőhelyek kialakításában, illetve a meglévő mérőhelyek korszerűsítésében, de még a fővezetékek cseréjében is.