Szolgáltatások

Gyengeáramú és optikai hálózatok létesítése

„Cégünk foglalkozik villanyszereléssel, és különböző egyéb gyengeáramú hálózatok tervezésével és kiépítésével. Ilyenek például a kamerás, tűzjelző, és egyéb biztonságtechnikai rendszerek. Ezen kívül infokommunikációs és optikai hálózatok tervezésével és teljes körű kivitelezésével is foglalkozunk.”

Közvilágítás létesítése, korszerűsítése önkormányzatok és ipari fogyasztók részére

„Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik különböző közvilágítási, és egyéb világítási rendszerek kiépítésében és karbantartásában. Munkatársaink számos alkalommal bizonyították hozzáértésüket e rendszerek létesítése, felújítása és korszerűsítése terén, nem csak önkormányzatoknak, de összetett világítási rendszerrel rendelkező ipari ügyfeleinknek is.”

Városfejlesztési rekonstrukciókhoz, útépítéshez, vasútépítéshez kapcsolódó kiváltások megvalósítása

„Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, a városi rekonstrukciók és különböző közlekedési rendszerek útvonalainak építése során felmerülő villamos közmű kiváltások megvalósításában.”

Ideiglenes és végleges energiaigények biztosítása, ügyintézése

„Cégünk szívesen nyújt segítséget olyan lakossági vagy ipari ügyfeleinknek, akiknek ideiglenesen vagy véglegesen nagyobb villamos energia vételezésére van szükségük. Ez a szolgáltatás magába foglalja a teljes körű ügyintézést, illetve a szükséges hálózatrészek, szerelvények kiépítését is.”

Erősáramú kábelhálózatok, transzformátor államosok, légvezetéki hálózatok tervezése, kivitelezése

„Szolgáltatásaink széles köre kiterjed, az erősáramú városi kábelhálózatok (általában 10 kV és 20 kV) kiépítésének teljes folyamatára, beleértve a tervezést, kivitelezést és teljes körű engedélyeztetési és adminisztrációs munkát. Hasonlóan nagy tapasztalattal rendelkezünk kis- és középfeszültségű ( 0,4 kV, 6 kV, 10 kV, 20 kV és 35 kV-os) szabadvezeték hálózatok tervezésében és teljes körű kivitelezésében is. Mindemellett cégünk foglalkozik különböző transzformátor állomások építésével, felújításával is, legyen szó bármilyen oszloptranszformátorról, vagy akár épített házas transzformátorról.”

Mérőhelyek kiépítése, felújítása, fővezeték cseréje

„Cégünk foglalkozik különböző erősáramú szolgáltatók mérőhelyeinek kiépítésével is. Munkatársaink gyakorlottak számos különböző típusú mérőhely kialakításáról, illetve a meg lévők korszerűsítéséről, vagy akár a fővezeték cseréjéről legyen szó.”