Főoldal

GTS INVESTMENT Kft. Hálózatépítés

Cégünk főtevékenysége, az áramszolgáltatóknak (ELMŰ, ÉMÁSZ, E.ON, OVIT) végzett villamoshálózat menti veszélyes fák gallyazása, kivágása, üzemzavar elhárítása mellett megkezdte a villamos hálózati kivitelezését, gyengeáramú hálózat létesítését is az áramszolgáltatóknak, generálkivitelezőknek, több tíz éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal.
Ez biztos alapokra helyezi mind a munkák megítélését, felmérését és annak biztonságos kivitelezését is.
Szlogen: A másoknak lehetetlennek tűnő feladatok leküzdése vívja ki számunkra az elismerést!

Vállalatunk elkötelezett a környezetvédelmi, munkaegészségügyi és biztonsági jogszabályok, valamint a hatósági előírások betartása iránt, ezért az MSZ EN ISO 9001:2009 (MIR), az MSZ EN ISO 14001:2004 (KIR) és a BS OHSAS 18001:2007 – MSZ 28001:2008 – (MEBIR) szabványok szerint integrált vállalatirányítási rendszert épített ki és működtet. Minőség – környezetirányítás és a MEB iránti elkötelezettségünk érvényesülését bizonyítja, hogy az alkalmazottak elsajátították az integrált vállalatirányítási rendszer működési elveit.

Társaságunk alapvető elve a balesetek, egészségkárosodások és rendkívüli események megelőzése, a jelenlegi kockázatok felmérése és annak megszüntetése, minimalizálása. A teljes balesetmentesség és a biztonság elérése érdekében folyamatosan ellenőrizzük és tökéletesítjük munkafolyamatainkat, szerelőink tevékenységét.

Cégünk alapvető célja a minőségközpontú szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség és az erre alapozott, mind magasabb fokú vevői megelégedettség elérése.

Cégünk főtevékenységei:

 • Gyengeáramú és optikai hálózatok létesítése
 • Közvilágítás létesítése, korszerűsítése önkormányzatok és ipari fogyasztók részére.
 • Városfejlesztési rekonstrukciókhoz, útépítéshez, vasútépítéshez kapcsolódó kiváltások megvalósítása.
 • Ideiglenes és végleges energiaigények biztosítása, ügyintézése.
 • Erősáramú kábelhálózatok, transzformátor államosok, légvezetéki hálózatok tervezése, kivitelezése
 • Mérőhelyek kiépítése, felújítása, fővezeték cseréje

Alkalmazotti létszámunk, az aktuális megrendelések függvényében 25-35 főből áll. Igyekszünk saját kapacitással megoldani a feladatokat, de mindemellett kiterjedt beszállító partnerekkel rendelkezünk, az ország teljes területén. Szerelőink érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal, FAM végzettséggel rendelkeznek, a különböző villamos ipari szakképzettségek (villamos hálózat szerelő, kábelszerelő, technikus, mérnök, villanyszerelő) mellett. Kiemelt figyelmet fordítunk az állomány folyamatos, minőségi oktatására. Irodai munkatársaink alkalmasak nagy mennyiségű adminisztrációs feladat távolról történő elvégzésére.
Cégünk saját szerelő autókkal rendelkezik, illetve tehergépkocsikkal, az anyagok szállításához, tárolásához.

 • Székhelyünk és irodánk: 1174 Budapest Orgoványi utca 4.
 • Telephellyel rendelkezünk: Bátonyterenyén, Tatabányán, Debrecenben

Célkitűzéseink:

 • A megrendelői kör és szolgáltatási csomagunk fokozatos bővítése.
 • A munkavédelem és környezetvédelem fontosságának kiemelt kezelése.
 • A minőségi munkavégzés fenntartása, az irányítási rendszerek megfelelő működtetése