Fejlesztés

GTS INVESTMENT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt megnevezése: GTS INVESTMENT Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP_PLUSZ1.2.3-21-2022-02598
Projekt helyszíne: 3170 Szécsény, Ludányhalászi út 6.
Megítélt összeg: 80 057 095.- HUF
Projekt összköltség: 114 367 279.- HUF3
Támogatás intenzitása: 70%
Támogatási kérelem megfelelésének szóló döntés dátuma: 2022.02.09.

Társaságunk alapelve a balesetek, egészségkárosodások és rendkívüli események megelőzése, a jelenlegi kockázatok felmérése és annak megszüntetése, minimalizálása. A teljes balesetmentesség és a biztonság elérése érdekében folyamatosan ellenőrizzük és tökéletesítjük a munkafolyamatainkat, szerelőink, dolgozóink tevékenységét. Cégünk alapvető célja a minőségközpontú szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség és az erre alapozott mind magasabb fokú vevői/megrendelői elégedettség elérése. Törvények, rendeletek szabályozzák a magasfeszültségű vezetékek közvetlen környezetének tisztán tartását, kötelező távolságtartását a növényzettel.

A STEYR 6185 Absolut CVT Hi-eSCR FORST kivitelű összkerékhajtású páncélos erőgép és MERLO P 40.17 Plus letalpalós típusú teleszkópos rakodógép raklapvilla szélező adapterrel beszerzése során a biztonságos energiaellátás biztosítása fokozottabban megvalósul. A gépek kevésbé szervízigényesek, mint jelenleg rendelkezésre álló gépeink. A fejlesztéseknek köszönhetően még megbízhatóbbak lettek, páncélozásuk erősebb. Hatékonyabb, gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé. Az erdőben lévő dűlőutak tisztántartására, a növények ápolására, illetve a szárzúzás utáni áramszolgáltatói nyiladékok megtisztítására alkalmas. Folyamatosan haladva képes a felszerelt ágvágóval gallyazni előkészített terepen, melyet a szárzúzó már előkészített. 1 fő gépkezelő és 1 fő irányító szükséges a munka elvégzéséhez. Gyorsabb haladásra képes és költséghatékonyabb, mintha ugyanezt a munkát egy terepjáró képességű kosaras autóval végezné 3 fő. A hálózat melletti nyiladék hatékony és gyors gallyazását is lehetővé teszi, illetve az erdészeti kihordó és mezőgazdasági utak szélesítésére és tisztántartására is alkalmas.

Napelemes rendszer telepítését szeretnénk megvalósítani, azzal a céllal, hogy a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemi építmények energiaigényének fedezését megújuló energiaforrást hasznosító technológiával tudjuk biztosítani. A napelemes rendszer kiépítése a fióktelepen történik, ezáltal a villamosenergia fogyasztásunk nullára csökken. A beszerzett új technológiák kezeléséhez szükséges kompetencia szint indokolja a társaság munkavállalóinak képzés és tanácsadás útján történő kompetencia fejlesztését. A képzés tematikája illeszkedik az új technológia helyes módon történő hasznosításához szükséges tudásanyaggal, amely által a munkavállalók digitális kompetenciái további fejlesztésre kerülnek.

A képzések, tanácsadások által a cél, hogy a szervezet vezetői és a Kft. dolgozói jobban tudjanak alkalmazkodni a pályázat következtében megváltozó szervezeti követelményekhez, és időben hozzájussanak az új információkhoz. Hatékonyabbá váljanak a vezetői döntések motiváció, kommunikáció, visszajelzés, delegálás és döntéshozatali területeken, illetve a folyamatok optimalizálása megkezdődjön.

Szechenyi-terv-plusz-logo-head-nonframe

GTS INVESTMENT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt megnevezése: Powerline modem alapú videoátviteli rendszer és IP kaputelefon
Pályázati kiírás megnevezése: GINOP-2.1.7-15 - Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés
Projekt helyszíne: Salgótarján
Megítélt összeg: 49 868 400 .- HUF
Projekt összköltség: 83 114 000 .- HUF
Támogatás intenzitása: 60%
Támogatási döntés dátuma: 2017.04.24

A fejlesztés során powerline alapú kaputelefon rendszer kifejlesztése zajlott, mely a már meglévő villamoshálózatot használja adatátviteli közegként. Az elérhető alaptechnológiára épülő rendszer kiegészült számos stabilitást növelő távközlési és elektronikai megoldással,funkcionalitást bővítő funkcióval. Az Aviator Casino választhat, hogy kipróbálja a kaszinójátékokat a korlátlan gyakorlási módban, és valódi pénzben játsszon – ehhez csak egy fiókot kell regisztrálnia.

Társasházakban kábelezés nélküli, utólagos telepítés valósítható meg, kompatibilis a már telepített " hagyományos" érintőgombos kaputelefon rendszerekkel. Nagyfokú zavarvédelem mellett streamelt videoátvitel valósul meg. A rendszer egyaránt alkalmas műszakilag zártláncú videomegfigyelő rendszer kialakítására is. A projekt során távközlési elektronikai végponti modul fejlesztés mellett android alapú alkalmazást is készült, amellyel a kaputelefonon beállított cím szerinti userrel HD minőségű médiakapcsolat létesíthető.


GTS INVESTMENT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt megnevezése: Biztonságos energiaellátás biztosítása VALTRA T234A erdészeti páncélos traktorral létszám bővítéssel
VEKOP-1.2.6-20-2020-00286
Projekt helyszíne: 1174 Budapest, Orgoványi utca 4
Megítélt összeg: 28 350 000 Ft
Projekt összköltség: 49 428 412 Ft
Támogatás intenzitása: 57.36 %

VALTRA T234A erdészeti páncélos traktor beszerzése a biztonságos energiaellátás biztosítása, létszámbővítéssel megvalósul. A gép és a hozzákapcsolódó megrendelések minimum 1+2 fő emberi erőforrást igényel, 1 fő gépüzemeltető és 2 főt, aki kézi erejével járul hozzá a feladatok időben, balesetmentes és biztonságos elvégzéséhez a szabványoknak megfelelően. Hatékony , gyors és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A vállalt munkavállalói létszám felvétele és foglalkoztatása folyamatossá válik a tervezett megvalósítási időszakra és még bővülhet is, mivel az
eszközbeszerzéssel a megrendeléseink is bővülnek. A beszerzéssel biztosítva a megrendelők
megelégedettségét és a biztonságos energiaellátását.