Főoldal

GTS INVESTMENT Kft.
Gépi szárzúzás

2019-től kezdődően cégünk vállal nagy teljesítményű erdészeti szárzúzóval végzett szárzúzást is. Jelenlegi állományunk 5 nagyteljesítményű 12,5 tonnás erdészeti szárzúzó gép, melyek egyike minden bizonnyal az Ön közelében van. Traktoros szárzúzással az elburjánzott növényzetből talajerőt növelő, beszántható aprítékot, mulcsot készítünk.

Ilyen mélységig csak kevesen csinálják!

Fixkéses módszerünk gazdaságosabb a leggyakrabban használt kalapácsos rendszerű szárzúzási technológiáktól. Ahogy a galériánkban megtalálható videón is látható, a késes tengely a föld alá is behatol 3-5 cm mélyen, így a szívós gyökérzetet is hihetetlen erővel szétvágja, apróra feldarálja, ezáltal sokkal tartósabb és alaposabb eredményt érünk így el és a visszanövés is később kezdődik. A talaj legfelső rétegéből a gyökerek eltávolítása után könnyebb a további művelési munka. Nagy felületen is egyenletes minőséget tudunk biztosítani.

Miért is gazdaságos?

Mert sokkal tartósabb és alaposabb eredményt érünk így el és a visszanövés is később kezdődik. A talaj legfelső rétegéből a gyökerek eltávolítása után könnyebb a további művelési munka. Nagy felületen is egyenletes minőséget tudunk biztosítani.

A gépi szárzúzás ára

Óradíjas alapon dolgozunk, de ennek nagysága attól függ , hogy milyen a terep. Árajánlatot csak a terület előzetes megtekintésével, a feladat pontos ismeretében tudunk mondani. Eseti munkát vagy előjegyzett rendszeres megbízásokat, partnerséget egyaránt vállalunk.

Azonnali információért és ingyenes ajánlatkérésért hívja most:

+36 30 699 6056