Szolgáltatások

Kézi és gépi fakitermelés

Magasan képzett munkatársaink gyorsan és hatékonyan tudják kézi vagy akár gépi erő segítségével a telepített vagy természetes erdőből származó fákat kitermelni és azt további feldolgozás céljából elérhetővé tenni.

Faápolás, kertápolás, karbantartás

A faápolási, kertápolási, karbantartási munkák a fakivágásnál lényegesen több kertészeti ismeretet igényelnek. Fakivágás esetén “csupán” a biztonságos kivitelezés az elsődleges cél, azonban a gallyazási, ifjítási munkák során számos egyéb szempontot is figyelembe kell venni. A nem megfelelő kivitelezés adott esetben több kárt okoz, mint hasznot. Egy-egy fa gallyazása, ápolása esetén figyelembe vesszük az adott növény speciális igényeit. Egyes fafajták más-más kezelési technikát igényelnek. Puhafák esetén a hozzáértés nélkül végzett gallyazás, csonkolás gyakran a növény teljes pusztulásához vezet. A gallyazási, csonkolási, ifjítási munkákat a legkisebb és a legnagyobb munkák esetén is a lehető legnagyobb körültekintéssel és precizitással végezzük el.

Erdészeti munkák

Cégünk gallyazási, kertápolási és fakivágási szolgáltatásai mellett erdészeti tevékenységekkel és szaktanácsadással is foglalkozik. Munkatársaink készségesen segítenek különböző faállományok értékelésében, becslésében és számbavételében. Igénybe vehető szolgáltatásunk még a gyors és pontos fakitermelés, és a kitermelt fa erdőn belüli mozgatása.

Fabontás kosaras autóval

Vállalkozunk nagyon magas, veszélyes fák precíz technikával való aprólékos bontására is. Ehhez a technológiához emelődarus kosaras autót használunk, melynek segítségével a nehezen megközelíthető fák hatékony bontása is megvalósítható.

Fakivágás

Szolgáltatásaink közé tartozik a dönthető és nem dönthető fák kivágása alpintechnikával, vagy hagyományos módon.

Faültetés

Vállaljuk kivágott fák pótlására és területek erdősítésére. Az ültetés módja kihat a fák teljes élettartamára, így azt alapjaiban határozza meg. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a megfelelő fafajták kiválasztásában, a növények szállításában és tárolásában, valamint az ültetés előkészítésében és az ültetést követő ápolásban is.

Kaszálás

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek elvadult, elhanyagolt területek megtisztításában. Vállalunk kézi és gépi fűkaszálást, bozótirtást, telektisztítást.