Gépi szárzúzás, traktoros szárzúzás

Elgyomosodott, bozótos, magoncos területek gyors és tökéletes megtisztítását, rekultiválását vállaljuk bárhol az országban. Három nagyteljesítményű 12,5 tonnás erdészeti szárzúzó gépünk egyike biztos az Ön közelében van.Traktoros szárzúzással az elburjánzott növényzetből talajerőt növelő, beszántható aprítékot, mulcsot készítünk.

Azonnali információért hívja máris:

06 70 676 6898


Nézze meg rövid videónkon, mire képes a szárzúzó traktor munka közben:


Ilyen mélységig csak kevesen csinálják!

Fixkéses módszerünk gazdaságosabb a leggyakrabban használt kalapácsos rendszerű szárzúzási technológiáktól. Ahogy a videón is látható a késes tengely a föld alá is behatol 3-5 cm mélyen, így a szívós gyökérzetet is hihetetlen erővel szétvágja, apróra feldarálja. 

Sokan elképednek, amikor először látják, hogy ma már mennyire gyors és hatékony módszerek vannak. “Ó, ha ezt előbb tudtuk volna…”

Miért is gazdaságos?

Mert sokkal tartósabb és alaposabb eredményt érünk így el és a visszanövés is később kezdődik. A talaj legfelső rétegéből a gyökerek eltávolítása után könnyebb a további művelési munka. Nagy felületen is egyenletes minőséget tudunk biztosítani.

  • Mezőgazdasági területtel rendelkező vállalkozók, gazdák számára gépi rekultiváció

Sok hektár földre kap területalapú agrártámogatást? – Elvesztheti, ha elhanyagolja a földjét! Legelők, elgyomosodott szántók, erdőszélek rekultiválása gépi szárzúzással, hogy újra művelésbe foghassa azt, amit az elvadult növényzet belepett és helyet csináljunk haszonnövényei, állatai számára. Így tökéletesen jogosult maradhat!

  • Lőterek, gyakorlóterek, kikötők, sportpályák tisztítása

Nagy területű, ideiglenesen használt területek rendbetételét is vállaljuk, a honvédségnek is gyakran dolgozunk, illetve terepsportok, versenyek előtt is segítünk formába hozni a pályát. Kikötők környékét is megtisztítjuk a gyorsan sarjadó ártéri növényzettől.

  • Földutak karbantartása

Ideiglenesen használt, benőtt földutak mezőgazdasági utak tisztítását, ideiglenes munkautak kialakítását is vállaljuk erdészeti szárzúzóinkkal. .

  • Nyiladékok karbantartása, illetve készítése

Elektromos közművezetékek, gázvezetékek, olajvezetékek, ipari vezetékek, vasútvonalak védőtávolságát biztosítjuk erdészeti szárzúzással. Ne tévessze meg a név, hiszen nem csak erdőkben, hanem mezőkön, legelőkön, cserjésekben, egyébként nem művelt földterületeken is szükség van ránk.

  • Útépítés, lakópark, ipari építkezés területelőkészítési munkálatok

Eltávolítjuk a bozótot, cserjéket, gazos, elvadult részeket, mielőtt felvonulna az építkezés. Sokkal gyorsabbak vagyunk, mint a hagyományos módszerek, így ha sürgős a határidő, érdemes minket hívni.

  • Erdészeti sorközművelés szárzúzással

Nagy, aránylag sík területen gazdaságosabb célgéppel végigmenni, mint kézi erővel. Kis területeken, vagy nehezen megközelíthető, meredek, természeti akadályokkal teli részen a kézi, vagy kisebb gépes munkát nem tudjuk kiváltani.

 

A gépi szárzúzás ára

Óradíjas alapon dolgozunk, de ennek nagysága attól függ , hogy milyen a terep. Árajánlatot csak a terület előzetes megtekintésével, a feladat pontos ismeretében tudunk mondani. Eseti munkát vagy előjegyzett rendszeres megbízásokat, partnerséget egyaránt vállalunk.

Megbízhatóság, erő, szakértelem –  ennek alapján végezzük a feladatainkat az év szinte bármely napján az ország bármely pontján

Hívjon most ingyenes ajánlatkérésért

+36 70 676 6898‬